Nëse do të humbësh kile, hiq dorë nga këto 5 zakone sa më parë!

Ka disa gabime të vogla që bëjmë, të cilat e kthejnë në makth përballjen tonë me peshoren.

Nëse duam të përballemi me të pa frikë, duhet të korigjojmë rrënjën e gabimeve.

Ja 5 prej tyre që Neps.al jua rendit më poshtë:

  • E shuan etjen me pije me gaz, ose alkoolike

Related image

  • I lë mënjanë drithërat dhe preferon brumin. Të paktë janë ata që mund t’i thonë jo një byreku apo një kruasani në mëngjes, por mos harro që kaloritë e tyre janë pothuajse trefish më shumë.

Image result for pie

  • Nuk merr bukë me vete  në punë dhe domosdoshmërisht gjen zgjidhje tek fastfood-i.

Image result for fast food

  • Ulesh për të parë televizor me ushqimin e gabuar në dorë. Nuk po themi të hash brokoli para televizorit, por edhe gjithmonë picë jo.

Image result for watching film with pizza

  • Nuk lëviz aq sa duhet. Për të mos folur për gjimnastikën, le të flasim vetëm për disa gjëra të tjera që duhet të bësh. Duhet të ecësh të paktën 30 minuta në ditë, kështu që gjej kohën e duhur për ta bërë këtë.

Lini një koment