Ngroheni furrën në 180 gradë dhe në tavën për muffins, vendosni letrat mbështjellëse. Në një tas të madh, përzieni miellin, kripën, pluhurin për pjekje dhe sodën e bukës.
Në një enë tjetër të madhe, duke përdorur një mikser dore, rrihni gjalpin dhe sheqernat së bashku derisa të bëhen një masë e fryrë.
Shtoni vezën dhe rrihni derisa të bashkohen, më pas shtoni vaniljen. Shtoni gjysmën e përbërësve të thatë në përbërësit e lagësht dhe përziejini derisa të kombinohen, më pas shtoni qumështin dhe përziejini derisa të bashkohen. Shtoni në të përbërësit e mbetur të thatë dhe përziejini derisa të kombinohen, më pas hidhni copat e çokollatës.
Ndani brumin në mënyrë të barabartë midis shtresave të kifleve dhe piqini derisa një kruajtëse dhëmbësh e futur në mes të dalë e pastër, 20 deri në 23 minuta.
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
1. Përgatitja e Mbushjes: Në një enë të madhe, përzieni spinaqin e grirë, djathin, vezët e rrahura dhe qepën e grirë. Shtoni kripë dhe piper sipas shijes. Përzieni mirë derisa të bashkohen të gjithë përbërësit. 2. Përgatitja e Petëve:...
Komento