Sugjerojmë:

Muffins me banane pa sheqer për bebe

Veshtiresia
Koha gatimit
Sugjerohet për:
Kalori:

Ngrohni furrën në 190 gradë  dhe lyeni me yndyrë një tavë për mini muffins me 24 vende.

Vendosni të gjithë përbërësit në një tas mesatar. Përziejini mirë por me delikatesë. Sigurohuni që të bëhet një masë uniforme dhe nëse mund të shihni vajin që rrjedh nëpër brumë, duhet ta përzieni më shumë.

Ndani brumin në tavën e përgatitur për muffins.

Piqni për 14-16 minuta ose derisa një testues keku i futur në qendër të dalë i pastër.

Lërini të ftohen mirë dhe më pas shërbejini.

Komento