Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ngroheni furrën në 190C. Shtroni një tavë për muffins me 12 vende me letër për muffins. Sitni miellin, pluhurin për pjekje, sodën dhe sheqerin pluhur me një majë luge të madhe kripë. Në një tas të veçantë përzieni gjalpin e shkrirë, ekstraktin e vaniljes, vezët, bananet e grira dhe dhallën.
Bëni një gropë në qendër të përbërësve të thatë dhe derdhni përbërësit e lagësht. Përziejini së bashku me një pirun, duke pasur kujdes që të mos përzieni shumë. Shtoni në lajthitë e copëtuara, më pas hidheni përzierjen me lugë në vendet në tavë. Spërkatni gjysmat e lajthive, më pas piqini për 20-25 minuta, derisa të marrin ngjyrë kafe të artë. Ftohini në një raft teli.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento