Pritini mollët në gjysmë rreth mesit. Hiqni bërthamën dhe farat me një lugë të vogël ose thikë. Vendosni mollët në një enë pjekjeje.
Në një tas të vogël bashkojmë sheqerin kaf, gjalpin, kanellën dhe arrëmyshkun. Hidheni këtë përzierje me lugë në qendrat e gjysmave të mollës. Hidhni ujë ose lëng molle në enën e pjekjes.
Piqni mollët për 30 deri në 45 minuta, ose derisa mollët të zbuten kur shpohen me majën e një thike të mprehtë.
Shërbejeni të ngrohtë me akullore, krem pana ose kos të thjeshtë ose vanilje dhe pak shurup panje.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento