Sugjerojmë:

Mjaft i bëtë! Këto 7 gabime të përditshme, po ju shkatërrojnë flokët

Maja dyshe, të djegura, të dëmtuara? Flokë i thatë, pa jetë, zbokth?

Padyshim që këto probleme të zakonshme tek shumica prej nesh e kanë një zgjidhje dhe është më e lehtë nga sa mendoni.

Prandaj, për të shkuar drejt rrugës së duhur, filloni duke mësuar gabimet që po bëni, për t’ia lënë kështu njëherë e mirë të shkuarës.

Çfarë po bëni gabim? 

  1. Ju i thani flokët shumë shpesh me një nxehtësi të madhe
  2. Nuk përdorni vaj mbrojtës para se ta ekspozoni flokun ndaj nxehtësisë (ndaj tharëses, pjasterit, marshës)
  3. I lani flokët shumë shpesh (flokët duhen larë të paktën 1 herë në dy ose tri ditë)
  4. Përdorni shumë produkte me kimikate
  5. Nuk përdorni serum për flokët (është i domosdoshëm për të shmangur djegien e majave)
  6. Nuk përdorni kondicioner për flokët (zbutësi duhet përdorur gjithnjë)
  7. Përdorni produkte të lira për stilimin e flokëve (Xheli, spray, janë shkaku kryesor i rënies së flokëve)./neps.al 

Lini një koment