1 qese perime të ngrira (patate, brokoli, karota, misra dhe shirita speci të kuq)
1 kavanoz kërpudha të prera, të kulluara
Qepë të freskëta ose majdanoz të copëtuar, nëse dëshironi
1.Shkrini gjalpin në tigan jo ngjitës në nxehtësi mesatare.
2.Marinoni mishin e pulës me kripë dhe piper.
3.Gatuajeni pulën në gjalpë 15 – 20 minuta, duke e kthyer një herë, derisa lëngu të mos jetë më rozë kur të priten qendrat e copave më të trasha. Hiqni pulën nga tigani dhe ngroheni.
4.Përzieni ujë me lëng mishi në tas të vogël dhe derdheni në të njëjtin tigan.
5.Shtoni perimet dhe kërpudhat e ngrira.
6.Lereni të vlojë dhe të zihet deri sa perimet të jenë plotësisht të ziera.
7.Shtoni mishin e pulës dhe ziejini rreth 2 minuta ose derisa pula të jetë e zier.
8. Shërbejeni përzierjen e perimeve dhe lëngut të mishit të pulës me pak majdanoz ose qepë.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento