Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Në një tigan të madh mbi nxehtësinë e mesme, hidhni proshutën dhe gatuajeni rreth 8 minuta.
Hidhini fetat në një pjatë të veshur me peshqir dhe rezervoni rreth 2 lugë yndyre në tigan.
Marinoni mishin e pulës me kripë dhe piper.
Rritni nxehtësinë në të lartë, pastaj shtoni pulën në tigan.
Gatuajeni deri sa të marrë ngjyrë rreth 5 minuta, pastaj kthejeni dhe nga ana tjetër dhe gatuajini rreth 5 minuta më shumë.
Hiqeni pulën nga tigani dhe vendosni mënjanë.
Shtoni qepën dhe gatuajeni deri sa të zbutet, rreth 5 minuta.
Shtoni kërpudhat dhe marinojeni me kripë dhe piper.
Gatuajini duke e nxitur shpesh, rreth 5 minuta.
Shtoni supë pule, krem, djathë parmixhano, trumzë dhe lëng limoni.
Vereni përzierjen të ziejë dhe lereni të gatuhet 5 minuta.
Kthejeni pulën në tigan dhe ziejeni derisa pula është gatuar, rreth 10 minuta më shumë.
Copëtoni proshutën dhe hidheni mbi mishin e pulës.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment