Vendosni specat, qepët, domatet dhe ullinjtë në një tepsi të madhe dhe të thellë për pjekje dhe piqini për 15 minuta derisa të fillojnë të zbuten dhe të digjen në skaje.
Hidhni salcën, fasulet dhe erëzat, më pas bëni 4 hapësira të vogla ku do të vendosni merlucin.
Kthejeni në furrë dhe gatuajeni edhe për 15 minuta të tjera derisa merluci të jetë pjekur.
Aromatizojeni me borzilok dhe shqërojeni me bukë të thekur të ngrohtë.
Nuk mund të blesh lumturinë, por mund të blesh sushi, që është e njëjta gjë! Në dy dekadat e fundit është bërë sensacion vakti tradicional japonez i njohur si sushi. Dita Ndërkombëtare e Sushit feston këtë vakt potencialisht të...
Sot në vend festohet Sulltan Nevruzi, festa më e rëndësishme e besimtarëve bektashinj. Fillimisht festohej si festa e ardhjes së pranverës dhe më vonë si ditëlindja e imam Aliut. Kjo festë zgjat tri ditë. Besimtarët shkëmbejnë vizita tek njëri-tjetri...
Përgatituni për një surprizë të këndshme nga SnapFood, platforma juaj e preferuar e ushqimit dhe argëtimit në Shqipëri! Kemi punuar pa u lodhur për të ridizenjuar aplikacionin tonë, duke i dhënë atij një pamje të re dhe të freskët...
Komento