Mëngjesi fillon mbarë me një tost me mollë dhe mjaltë

2 feta bukë e bardhë
1 mollë, e prerë hollë
1/2 filxhan gjizë
2 lugë çaji mjaltë

1.Thekni bukën tek tosti dhe lëreni të ftohet pak.

2.Përhapni gjysmën e gjizës në secilën pjesë të bukës.

3.Përhapni gjysmën e fetave të mollës mbi gjizë.

4.Hidhni mjaltin sipër mollëve dhe shërbejeni!

Lini një koment