Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Ngrohni vajin në një tigan me bazë të rëndë. Përzieni qepët, piperin dhe specat djegës.
Gatuajini derisa të fillojnë të zbuten. Shtoni domatet dhe sheqerin duke i përzier mirë. Gatuajini derisa lëngu të jetë pakësuar dhe rregullojeni me kripë dhe piper..
Me një lugë druri krijoni 4 xhepa në përzierjen e domates dhe thyeni vezët në to. Mbulojeni tiganin dhe gatuajini vezët në zjarr të ngadaltë derisa të mpiksen.
Rrahim kosin me hudhrën dhe e rregullojmë me kripë. E spërkasim me majdanoz dhe i shërbejmë nga tigani me kosin me shije hudhre dhe bukë të thekur.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento