Bukuri

Më thuaj çfarë ngjyre e zgjedh buzëkuqin, të të them disa sekrete për tipin tënd!

Ndoshta ju tingëllon e çuditshme, por ngjyra që zgjidhni për buzët tuaja, tregon shumë për ju. Make-upi tregon në fund të fundit, një copëz nga identiteti ynë (edhe kur ne nuk flasim fare).

Tone të ndryshme kanë kuptime të ndryshme.

Ja disa prej tyre:

Ngjyra portokalli 

The Lip Color You Choose Most Often Reveals a Lot About You

Ju keni një sens të madh humori dhe zakonisht e kaloni kohën me miqtë, ose duke njohur njerëz të rinj. Jeni tip social. Njerëzi ju duan për shakatë tuaj dhe për pozitivitetin.

E kuqja

The Lip Color You Choose Most Often Reveals a Lot About You

Ju jeni të guximshëm dhe të patrembur kur hasni sfida të reja. Një nga gjërat më të rëndësishme për ju është të vazhdoni të punoni pa pushim për ëndrrat tuaja dhe për të arritur qëllimet tuaja. Ju gjithashtu i vlerësoni gjerat e thjeshta dhe klasike.

Rozë

The Lip Color You Choose Most Often Reveals a Lot About You

Ju jeni një kujdestar në grupin e miqve tuaj. Sa herë që dikush ka një çështje, ata do të kthehen tek ju për ngushëllim dhe mirëkuptim. Ju jeni shumë të dashur dhe të përulur, ndonjëherë deri në pikën e të qënit pak emocional. Megjithatë, njerëzit ju vlerësojnë për ndjeshmërinë tuaj.

Ngjyrat Nude

The Lip Color You Choose Most Often Reveals a Lot About You

Ju shijoni gjërat e thjeshta në jetë dhe përpiqeni të bëni sa më shumë me sa më pak. Ajo që ju  vlerësoni më së shumti është ndershmëria. Miqtë ju duan për personalitetin tuaj.

 Ngjyrat kafe

The Lip Color You Choose Most Often Reveals a Lot About You

Për ju, familja gjithmonë vjen e para. Sa më shumë kohë që kaloni me familjen tuaj, aq më të lumtur jeni. Ju jeni një tifoz i madh i traditës, një nostalgjik i madh, tifoz i filmave, muzikës dhe modës së vjetër.

Lejla

The Lip Color You Choose Most Often Reveals a Lot About You

Pasi ta dini se çfarë doni asgjë nuk mund t’ju ndalojë. Disa mund të thonë se jeni kokëfortë, por jeni vetëm të vendosur. Ju jeni një udhëheqës i lindur dhe keni një vullnet të fortë që i bën njerëzit t’ju dëgjojnë dhe ndjekin lehtësisht.

 E zezë

The Lip Color You Choose Most Often Reveals a Lot About You

Juve nuk ju intereson se çfarë thonë të tjeret. Ju jetoni për të qenë sa më të pavarur që të mundeni. Për ju rregullat janë bërë që të thyhen dhe prandaj ju pëlqen që të dilni shpesh jashtë kornizave.

Ngjyrat e ndezura

The Lip Color You Choose Most Often Reveals a Lot About You

Ju jeni një artist. Jashtëzakonisht krijues dhe unik në sytë e njerëzve të tjerë. Njerëzit ndonjëherë mund të luftojnë për të kuptuar, por e vërteta është se ju ecni përpara me kohën. Jeni pak idealist. mendoni për gjëra të mëdha dhe bëni çmos që t’ia arrini.

Hey, kjo ishte për qejf, në fund të ditës, ne jemi të gjithë unik në mënyrën tonë!/neps.al 

Përshtatur nga BrightSide

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply