Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Zieni makaronat. Ndërsa makaronat janë duke zierë, hiqni një filxhan ujë makaronash për salcën.
Ndërsa makaronat janë duke zierë, shtoni të gjithë përbërësit e pestos në blender.
Mos harroni të hiqni rreth 1/4 e gjetheve të lakrës për t’i shtuar më vonë.
Përzijini përbërësit 2-3 minuta për të bërë salcën e pestos.
Kur të bëhen makaronat, kullojeni dhe shtojini në një enë të madhe përzierjeje.
Prisni imët gjethet e mbetura të lakrës jeshile. Shtojini në tasin e makaronave dhe hidhni atje gjethet e copëtuara.
Shtoni 1/2 filxhan salcë në makarona dhe hidhni kripë për shije sipas dëshirës.
Prisni imët arrat.
Shërbejeni makaronat në enë dhe sipër shtoni parmixhanon dhe arrat e copëtuara.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento