Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Absolutisht një ndër mënyrat më të veçanta të përgatitjes së kokoshkave. Erëzat e ndryshme janë sekreti!
Në një tenxhere shtoni vajin e kokosit dhe e lini të nxehet.
Më pas shtoni grurin, e tundni pak tenxheren me dorë dhe prisni sa të bëhen kokoshkat. Tenxherja duhet të ketë kapak dhe duhet të jeni të vëmendshëm për mos t’i djegur kokoshkat.
Pasi të jenë gati i hidhni në një tas dhe i lini mënjanë.
Në një enë bashkoni paprikën, chilin, qepën, hudhrën, kripën dhe trazojini mirë.
Në një enë tjetër bashkoni sheqerin kaf dhe vajin e ullirit. Shtojani kokoshkave dhe i përzieni mirë.
Në fund i shtoni masën me erëza që përgatitët. I përzieni edhe njëherë dhe kokoshkat janë gati për tu shijuar, vetëm apo me miqtë tuaj!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment