Kjo është arsyeja që do ju bindë të pini më shumë ujë të ftohtë

Thuhet se shija e ujit varet nga temperatura. Është e vërtetë. Shumicës së njerëzve nuk i pëlqen të pijë ujë të ngrohtë, por ama do e donin ta pinin me akull.

Nga një gotë me ujë të ngrohtë mund të humbisni 8-15 kalori.

Por ka gjithashtu një dietë, që duhet “Dieta e akullt”. Kjo sugjeron që ju të hani ushqime të ftohta, madje edhe ujin ta pini të ftohtë.

Image result for cold water

Arsyeja është sepse kjo e detyron trupin tuaj të ngrohet dhe detyrimisht kështu humbni më shumë kalori!

Lini një koment