Ketchup-i me apo pa gluten? Ja përgjigjia që po mundon të gjithë

Ketchup- i është një salcë me bazë domaten që bëhet duke përzier domate me ujë, uthull, sheqer, kripë dhe erëza.

Ketchup është natyrshëm pa gluten për sa kohë që është bërë me uthull të distiluar.

Sidoqoftë, përdorimi i agjentëve stabilizues ose prodhimi i ushqimeve të tjera glutenoze mund ta kontaminojë atë.

Shikoni etiketën ku shkruan pa gluten në ketchup ose lexoni listën e përbërësve dhe pretendimet e alergjenëve për t’u siguruar që është e sigurt për t’u ngrënë gjatë një diete pa gluten.

Lini një koment