Sugjerojmë:

Kërpudha me vezë

2 gota kërpudha
Piper
Kripë
Vaj
2 vezë të ziera, të prera në rende
Djathë kackavall të grirë

1.Kerpudhat nese jane te fresketa, pastrohen dhe grihen ne fleteza te holla,kurse nese jane te marinuara vetem i kullojme nga lengu i tyre.


2.Pastaj ne nje tigan hedhim vajin dhe e nxejme dhe ne te qesim kerpudhat derisa te zbuten dhe te avullojne lengun qe leshojne.


3.Pastaj shtojme kripen ,piperin dhe vegeten dhe specin djeges (sipas deshires ).Pasi te jene zbutur mjaftueshem kete mase e rendisim ne nje ene te qelqit zjarr rezistuese dhe mbi te hedhim vezet e ziera te grira ne rende dhe majonezen.


4.Siper hedhim djathin kackavall te grire ne fleta te holla dhe e veme ne furre te nxehete edhe per 5 minuta.

Lini një koment