1.Në një tas të madh bashkoni vezët, mollët, kanellën, sheqerin, miellin, pluhurin për pjekje, vaniljen dhe rrushin. 2.Bëni brumin dhe jepini formën që dëshironi . 3.Këtë kek mund ta piqni në tigan, me shumë pak vaj. 4.Hidheni kekun në tigan dhe piqeni nga të dyja anët 5-7 minuta. Ruaj Recetën
1.Në një tas të madh bashkoni vezët, mollët, kanellën, sheqerin, miellin, pluhurin për pjekje, vaniljen dhe rrushin.
2.Bëni brumin dhe jepini formën që dëshironi .
3.Këtë kek mund ta piqni në tigan, me shumë pak vaj.
4.Hidheni kekun në tigan dhe piqeni nga të dyja anët 5-7 minuta.
Një recetë shumë ushqyese për fëmijët 4-5 vjeç: pa sheqer të shtuar, të pasura me fibra, antioksidantë dhe shije që i pëlqen edhe mëngjesit më kapriçioz. Udhëzime: 1. Piqni pataten e ëmbël derisa të zbutet (në furrë për rreth...
Ke pyetur ndonjëherë pse djathi zviceran ka ato vrima kaq të njohura? Për vite me radhë, fëmijët (dhe ndonjëherë edhe të rriturit) janë argëtuar me idenë e minjve të vegjël që kafshojnë djathin duke lënë boshllëqe pas tyre. Por...
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
Komento