Yummy! Tortë me çokollatë
Fillimisht, në një enë të madhe, rrahim gjalpin dhe sheqerin derisa të bëhet një masë e butë dhe kremoze. Shtojmë vezët një nga një dhe e përziejmë mirë çdo herë. Shtojmë çokollatën e shkrirë dhe vaniljen. Në një enë...
1.Në një tigan, hidhni 4-5 kubikë gjalpë dhe kur të jetë skuqur hidhni sheqerin.
2.Hidhni rumin, një lugë gjelle.
3.Hidhni kanellë, 2 lugë gjelle dhe përzijeni vazhdimisht.
4.Kur masa të ketë filluar të mpikset pak vini bananet e prera në mënyrë të rregullt.
5.Hiqeni nga zjarri dhe vini siper petën që keni bërë paraprakisht dhe mbulojeni.
6.Futeni në furrë 200° për rreth 10-15 minuta.
7.Hiqeni dhe sipër tiganit që nxorrët nga furra, vini një pjatë të madhe ose tavë ëmbëlsirash dhe kthejeni përmbys.
Fillimisht, në një enë të madhe, rrahim gjalpin dhe sheqerin derisa të bëhet një masë e butë dhe kremoze. Shtojmë vezët një nga një dhe e përziejmë mirë çdo herë. Shtojmë çokollatën e shkrirë dhe vaniljen. Në një enë...
Së pari, përgatisim salcën Cezar duke përzier majonezën, lëngun e limonit, hudhrën e shtypur, mustardën, kripën dhe piperin në një enë të vogël. Në një tas të madh, përziejmë gjethet e prera të sallatës me gjoksin e pjekur të...
Gjokset e pulës i marinojmë me lëng limoni, lëkurë të grirë limoni, hudhër të shtypur, rozmarinë dhe vaj ulliri. I lëmë të marinohen për rreth 30 minuta në frigorifer për të marrë shije më të thellë. Në një tigan...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento