A di me bo fli ti?
Përgatitja Fillojmë duke përzier miellin me kripën dhe ujin derisa të krijohet një brumë i lëngshëm, i ngjashëm me brumin për krepa. Në një tigan të madh (ose në tavën e fliut), hedhim pak brumë dhe e lëmë të...
Sugjerojmë:
Në një tas rrihni vezët me sheqerin. Shtoni gjalpin, kosin, arrat, lëkurën e portokallit, dhe fryrësin. I përzieni mirë. Në fund shtoni miellin dhe e punoni mirë masën me një rrahës elektrik.
Tani merrni një formë specifike keku dhe shtroni me kujdes masën që përgatitët.
E fusni në furrë për 40 minuta në temperaturë 180 gradë.
Sapo keku të jetë gati, sipër i shtoni çokollatë të shkrirë dhe prisni në copa të vogla frutat e stinës, duke përmendur këtu qershitë, pjeshkët dhe mjedrat. Ju bëftë mirë!
Përgatitja Fillojmë duke përzier miellin me kripën dhe ujin derisa të krijohet një brumë i lëngshëm, i ngjashëm me brumin për krepa. Në një tigan të madh (ose në tavën e fliut), hedhim pak brumë dhe e lëmë të...
Përgatitja Fillimisht, specat i pastrojmë dhe i heqim farat. Në një tigan, skuqim qepën dhe hudhrën me pak vaj ulliri derisa të zbuten. Shtojmë mishin e grirë dhe e gatuajmë deri sa të marrë ngjyrë të artë. Shtojmë orizin...
Përgatitja Në një tigan të madh skuqim qepën dhe hudhrën me vaj ulliri derisa të zbuten. Shtojmë copat e mishit të viçit dhe i skuqim derisa të marrin një ngjyrë të artë. Më pas, shtojmë domatet e grira, specin...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment