Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Përgatitja
Pasi i keni larë luleshtrydhet, pritini në copa të vogla. Më pas hidhini në një tas plastik bashkë me sheqerin, lëngun e limonit dhe ujin. Grijini në grirëse derisa të bëhet një masë e njëtrajtshme dhe hidheni në formë. Brenda tyre vendosni shkopinjtë e drurit dhe më pasvendosini në ngrirje për të paktën 6 orë.
Vlerat ushqyese
Kjo është një recetë e cila përmban vitaminë C, potas, magnez dhe shumë pak kalori, të cilat fëmija do t’i marrë me shumë dëshirë.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento