Gjoks pule me pana dhe kërpudha, receta për 7 minuta

Ingredientët

  • 3 lugë vaj ulliri
  • Kripë
  • Piper të zi
  • Gjoks pule pa lëkurë, të prerë në kube
  • 1 qepë
  • 1 filxhan kërpudha
  • 1 kuti pana
  • 1 gotë verë

Udhëzimet

1

Nxehni vajin e ullirit në një tigan mbi nxehtësinë mesatare.

2

Marinoni mishin e pulës me kripë dhe piper dhe gatuajeni në vaj të nxehtë derisa të skuqet 3 -5 minuta.

3

Shtoni qepën dhe kërpudhat tek mishi i pulës dhe vazhdoni gatimin derisa qepa të jetë e tejdukshme 5- 7 minuta.

4

Shtoni panën dhe verën tek mishi gatuajeni derisa mishi i pulës nuk është më rozë në mes 3 - 5 minuta.

Lini një koment