Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Marinoni mishin e pulës me kripë dhe piper.
Në një tigan të madh, ngrohni 1 lugë gjelle vaj mbi nxehtësinë mesatare dhe lereni mishin deri sa të marrë ngjyrë kafe.
Transferojeni në një tenxhere të ngadaltë.
Në të njëjtin tigan, ngrohni vajin e mbetur mbi nxehtësinë mesatare dhe skuqni qepën.
Shtoni specin jeshil, hudhër, rigon dhe qimnon dhe gatuajeni 2 minuta.
Lërini të zihen në tenxhere të ngadaltë.
Në një tas hidhni 1 filxhan fasule dhe përzjeni me përzierjen e pulës.
Gatuajeni të mbuluar në nxehtësi të ulët për disa orë.
Përzijini para se të shërbeni.
Shtoni pak djathë sipër dhe sherbejeni me perimet e lartpermendura.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment