Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Mishin e viçit thajeni me peshqirë letre dhe marinojeni me kripë dhe piper.
Në një tenxhere të madhe mbi nxehtësinë mesatare, vendosni vajin të nxehet.
Shtoni mishin e viçit dhe qepën dhe lërini të gatuhen deri sa të marrin ngjyrë të artë, rreth 3 minuta për secilën anë.
Në të njëjtën tenxhere, shtoni kërpudhat dhe gatuajini derisa të marrin ngjyrë të artë, 5 minuta.
Shtoni qepën, karrotat dhe selinonë dhe gatuajini deri sa të zbutën, rreth 5 minuta.
Shtoni hudhër dhe gatuajeni 1 minutë më shumë.
Shtoni salcë domatesh dhe perziejini te perimet.
Shtoni supën e viçit, trumzë, rozmarinë dhe shtoni kripë dhe piper.
Vërini të ziejnë deri sa mishi të jetë zier, rreth 50 min.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento