Në një tenxhere të madhe kaurdisim qepën dhe hudhrën në vaj ulliri për 5 minuta derisa të zbuten dhe të marrin ngjyrë të artë.
Hidhni shiritat e viçit, specin, domatet dhe rozmarinën dhe më pas lërini të vlojnë. Ziejini për 15 minuta derisa mishi të jetë gatuar, duke shtuar pak ujë të vluar nëse është e nevojshme.
I shtojmë ullinjtë dhe e shërbejmë me pure ose polentë.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento