1 kastravec, i përgjysmuar për së gjati, pa fara dhe i prerë në kubikë
1 spec të verdhë, i prerë në copa
2 thelpinj hudhre, te shtypura
1 avokado e vogël, e prerë
1 tufë qepë të njoma, të grira
1 tufë e vogël nenexhik, e copëtuar
150 ml kos natyral pa yndyrë
2 lugë gjelle uthull vere të bardhë
disa spërkatje Tabasco jeshile
Në një përpunues ushqimi ose blender, përzieni të gjithë përbërësit, duke rezervuar gjysmën e nenexhikut dhe kosit. Shtoni pak uthull shtesë, Tabasko dhe erëza për shije, më pas shtoni pak ujë nëse ju pëlqen më i hollë.
Ftoheni, më pas shërbejeni me një lugë më shumë kos, nenexhik, qepë të njoma dhe disa kuba akulli nëse dëshironi. Supa do të ruhet në frigorifer për 2 ditë – thjesht përziejeni mirë përpara se ta shërbeni.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento