Hidhni patatet në një tigan me ujë të ftohtë me kripë dhe lërini të vlojnë në vatër. Pasi uji të ketë nisur të vlojn, lërini për 4-5 minuta derisa të zbuten, më pas shtoni aspsragun në minutën e fundit. Kullojini bashkë.
HAPI 2 Ndërkohë ngrohim vajin në një tigan dhe shtojmë qepën. Gatuajeni për rreth 8 minuta derisa të zbutet.
HAPI 3 Përziejini vezët me gjysmën e djathit në një enë. Hidhini sipër qepën, më pas shpërndajeni përzierjen mbi asparagun dhe patatet.
Mbusheni me djathin e mbetur dhe vendoseni në furrë për 5 minuta ose derisa të marrë ngjyrë të artë dhe të gatuhet. Pritini në copa dhe shërbejeni.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento