Hidhni patatet në një tigan me ujë të ftohtë me kripë dhe lërini të vlojnë në vatër. Pasi uji të ketë nisur të vlojn, lërini për 4-5 minuta derisa të zbuten, më pas shtoni aspsragun në minutën e fundit. Kullojini bashkë.
HAPI 2 Ndërkohë ngrohim vajin në një tigan dhe shtojmë qepën. Gatuajeni për rreth 8 minuta derisa të zbutet.
HAPI 3 Përziejini vezët me gjysmën e djathit në një enë. Hidhini sipër qepën, më pas shpërndajeni përzierjen mbi asparagun dhe patatet.
Mbusheni me djathin e mbetur dhe vendoseni në furrë për 5 minuta ose derisa të marrë ngjyrë të artë dhe të gatuhet. Pritini në copa dhe shërbejeni.
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Komento