Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: yndyra

Gjërat që nuk duhet të bëni nëse keni lëkurë...

Jeni lodhur duke pasur një lëkurë që shkëlqen nga yndyra kudo që shkoni? Jo vetëm produktet që  përdorni për kujdesin ndaj lëkurës ndihmojnë në reduktimin e yndyrës së tepërt. Edhe ushqimet që hani kanë shumë ndikim. Duke pasur më...

Dieta ‘pro’ dhe ‘kundra’ lëkurës së yndyrshme

Jeni lodhur duke pasur një fytyrë të yndyrshme? Jo vetëm produktet që përdorni kundra lëkurës së yndyrshme ju ndihmojnë, edhe ushqimet kanë një rol të rëndësishëm gjithashtu. Duke konsumuar më shumë ushqime specifike e duke ndenjur larg disa të...

8 këshilla të dobishme për t’u ushqyer pastër

Me siguri keni dëgjuar për ushqyerjen e pastër ose ‘clean eating’, por nuk dini nga t’ia filloni. Të ushqyerit e pastër ka të bëjë me modifikimet e dietës dhe orientimin drejt ushqimeve që janë më të shëndetshme, krahasuar me...

Ushqimet natyrale që luftojnë dhjamin në zonën e barkut

Shumë njerëz tentojnë të akumulojnë dhjamë në zonën e barkut. Ju mund të keni një peshë ideale, por dhjami i grumbulluar në zonën  e barkut dhe rreth belit mund të jetë shqetësim për ju. Disa njerëz u drejtohen ndërhyrjeve...