Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: viti i ri

Sallatë me lakër të kuqe, karotë dhe finok

 Vendosni të gjitha perimet në një tas dhe trazojini mirë. Hidhni majonezën për të lyer sallatën, më pas spërkatni me shumë piper të zi dhe pak kripë. Të gjitha mbetjet mund të ruhen në një enë të mbyllur në...

Gjel deti special për natën e ndërrimit të viteve

Deri në 48 orë dhe të paktën 12 orë para gatimit, lironi lëkurën mbi gjoksin e gjelit në mënyrë që të mund të fusni duart poshtë saj. Spërkateni zogun kudo, duke përfshirë edhe nën lëkurë, me 2 lugë gjelle...

Për para dhe mbarësi, këto janë ushqimet që duhen...

31-dhjetori erdhi dhe pritet që kjo festë të kulmojë në mbrëmje me një tryezë mbushur plot e përlot me ushqime. Zakonisht në tavolinat shqiptare, nuk mungon gjeli ose pula e detit, sallata ruse, mishi i qengjit, qoftet, bakllavaja ose...