Arkiva e etiketave: sistemi imunitar

5 lloje ҫajrash që bëjnë mrekulli për sistemin imunitar

Gjëja e parë që na vjen ndërmend sapo nisim të ndjejmë simptomat e para të një ftohjeje apo gripi është të përgatisim një filxhan ҫaj. Pra ҫaji si mjekim nuk është aspak një risi dhe veҫanërisht në kulturat aziatike...

8 të mirat që i ndodhin trupit tuaj nëse...

Të gjithë i kemi provuar hudhrat. Dikush i ha më shumë, e dikush më pak. Por a e dini se vlerat e këtij ushqimi nuk kufizohen vetëm e mbrojtuara ndaj gripit? Më poshtë Neps, do ju rendisë 8 përfitime...

Kujdes! Këto ushqime ulin sistemin tuaj imunitar

Stili i jetës dhe sjellja e të ngrënit kanë një ndikim të rëndësishëm në uljen apo rritjen e sistemit tuaj imunitar.  Përveç gjumit, stërvitjes dhe zvogëlimit të stresit, përmbajtja e lëndëve ushqyese të ushqimeve që hani mund të bëjë...