Arkiva e etiketave: limonate

Limonatë me shalqi, mënyra më e shijshme për t’u...

Prisni pjesën e sipërme të shalqirit dhe zbrazni atë duke përdorur një lugë të madhe. Shtypeni pjsën e kuqe përmes një sitë në një tas. Vendoseni tulin në një blender (ose përdorni një enë të gjatë dhe blender dore)...

Limonatë e shëndetshme dhe e freskët shtëpie. Recetë nga...

Po vjen vera dhe bashkë me të nxehtin, edhe nevoja për t’u freskuar e hidratuar, por edhe tundimi për pije freskuese që shpesh kanë efekt të kundërt për shkak të sheqernave të shtuara, ngjyruesve artificialë e konservantëve. Dietologia dhe...