Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: kungulleshka

Kungulleshka të mbushura me mish qengji të grirë

Ngrohni furrën në 230 gradë C. Përdorni një lugë për të ndarë dhe hequr farat dhe tulin veçmas nga kungulleshka, duke gdhendur secilën gjysmë dhe duke lënë një zgavër. Pritini tulin e kungujve në copa të vogla. Hidhni farat....

Përgatitet lehtësisht: Bukë me kungulleshka dhe bizele

Pasi të keni hequr bizelet nga bishtajat, lajini, kullojini, hidhini në një tenxhere me ujë të vluar për disa minuta, kullojini dhe lërini të ftohen. Lani kungujt, thajini, hiquni ekstremitetet dhe grijini trashë në rende, më pas kripini, vendosini...

Kek i kripur me kunguj dhe bizele

Të freskëta dhe të shijshme, perimet si bizelet, kungujt, bathët, asparagët e karotat janë në kulmin e tyre. Një ide e mirë për t’i gatuar do të ishte një kek i kripur me bizele dhe kunguj: një variant vegjetarian...