Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: humus

Si të përgatisësh humus në shtëpi

Kullojini qiqrat në një sitë të vendosur mbi një tas ose enë për të kapur lëngun. Hidhini qiqrat, tahinin, hudhrën dhe kosin në një përpunues ushqimi ose blender dhe i procesoni. Përzieni një lugë gjelle nga lëngu i qiqrave...

Humus i shijshëm me hudhra të pjekura

Ngroheni furrën në 200 gradë. Prisni rreth 1cm nga majat e kokës së hudhrave (mjaftueshëm për të ekspozuar majën e thelpinjve të hudhrës) dhe hiqni çdo shtresë të jashtme të lirshme lëvoreje.  Vendosni hudhrën me anën e prerë lart...

Humus fasulesh, një recetë vegjetariane me shumë shije

Pas humusit me qiqra e atij me speca, është koha të mësojmë si të përgatisim në shtëpi humusin me fasule: nuk ju duhet më shumë se gjysmë ore dhe përbërësit janë të thjeshtë: 2 kavanoza me fasule të zeza...