Gulash me fasule të përziera
Ngrohni vajin në një tigan të madh dhe më pas skuqni qepën për 5 minuta derisa të fillojë të zbutet. Shtoni paprikën dhe gatuajeni edhe për një minutë, më pas përzieni domatet dhe 1⁄2 e kanaçes me ujë. Ziejini...
Sugjerojmë:
Ngrohni vajin në një tigan të madh dhe më pas skuqni qepën për 5 minuta derisa të fillojë të zbutet. Shtoni paprikën dhe gatuajeni edhe për një minutë, më pas përzieni domatet dhe 1⁄2 e kanaçes me ujë. Ziejini...
Ngroheni furrën në 220 gradë. Piqini specin, karotat dhe qepën në një tavë pjekjeje të thellë për 15 minuta. Shtoni salsiçet dhe piqini për 10 minuta të tjera. Uleni furrën në 200 gradë, hidhni domatet dhe fasulet dhe më...
Hidhni domatet dhe fasulet në një tigan të përshtatshëm dhe për furrë. Ziejini për 10 minuta, ose derisa të avullojnë lëngjet. Hidhni spinaqin dhe gatuajeni edhe për 5 minuta. Ngroheni grilën në mesatare. Bëni katër gropëza në përzierje duke...
Në një tigan në zjarr mesatar, bëni bashkë fasulet, lëkurën e limonit, vajin e ullirit, kripën, hudhrën dhe koprën. Trazojeni vazhdimisht derisa hudhra të lëshojë aromën e vet për rreth 5 minuta. Transferojeni në pjatë dhe vendosini sipër copëzat...
Shpëlajini mirë fasulet dhe lerini përgjatë natës në ujë që të zbuten. Mbushni një tenxhere me ujë, lëreni të ziejë dhe shtoni fasulet. Lëreni në zjarr për rreth 30 minuta dhe ruani një gotë ujë nga lëngu i tyre...
Pas humusit me qiqra e atij me speca, është koha të mësojmë si të përgatisim në shtëpi humusin me fasule: nuk ju duhet më shumë se gjysmë ore dhe përbërësit janë të thjeshtë: 2 kavanoza me fasule të zeza...
Zgjidhja është e thjeshtë: Hani ushqime të pasura me yndyrna dhe proteina të shëndetshme, si qumështi, arra dhe salmoni. Kombinuar me ushtrime të rregullta ato do ju ndihmojnë për të humbur peshë dhe për të ndërtuar muskuj. Harrojini pilulat...
1.Në një tigan skuqim në pak vaj ulliri qepën e grirë imët me hudhrën e shtypur. 2.E lëmë deri sa qepa të zbutet dhe shtojmë domatet me fasulet pllaqi. 3.Rregullojmë shijen me kripë dhe piper dhe në fund hedhim...
1.Vendosni fasulet në një tenxhere ose tigan dhe mbulojini me ujë. 2.Shtoni 3 lugë vaj, qepet dhe specat e kuq të thatë. 3,Gatuajini fasulet për 1 orë e gjysëm deri në 2 orë në zjarr të mesëm. 4.Ngrohni furrën...