Yummy! Tortë me çokollatë
Fillimisht, në një enë të madhe, rrahim gjalpin dhe sheqerin derisa të bëhet një masë e butë dhe kremoze. Shtojmë vezët një nga një dhe e përziejmë mirë çdo herë. Shtojmë çokollatën e shkrirë dhe vaniljen. Në një enë...
Hidhni domatet dhe fasulet në një tigan të përshtatshëm dhe për furrë. Ziejini për 10 minuta, ose derisa të avullojnë lëngjet. Hidhni spinaqin dhe gatuajeni edhe për 5 minuta.
Ngroheni grilën në mesatare. Bëni katër gropëza në përzierje duke përdorur pjesën e pasme të një luge, më pas thyeni një vezë në secilën.
Fusni proshutën në përzierje, më pas piqeni në furrë për 4-5 minuta, ose derisa të bardhat të jenë mpiksur dhe të verdhat të jenë të buta. Shërbejeni me bukë thekre, nëse dëshironi.
Fillimisht, në një enë të madhe, rrahim gjalpin dhe sheqerin derisa të bëhet një masë e butë dhe kremoze. Shtojmë vezët një nga një dhe e përziejmë mirë çdo herë. Shtojmë çokollatën e shkrirë dhe vaniljen. Në një enë...
Së pari, përgatisim salcën Cezar duke përzier majonezën, lëngun e limonit, hudhrën e shtypur, mustardën, kripën dhe piperin në një enë të vogël. Në një tas të madh, përziejmë gjethet e prera të sallatës me gjoksin e pjekur të...
Gjokset e pulës i marinojmë me lëng limoni, lëkurë të grirë limoni, hudhër të shtypur, rozmarinë dhe vaj ulliri. I lëmë të marinohen për rreth 30 minuta në frigorifer për të marrë shije më të thellë. Në një tigan...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento