Arkiva e etiketave: djegie

Cila është mënyra më e mirë për të qetësuar...

Ai speci djegës që hëngre rezultoi më pikant nga cc’kishe parashikuar? Ule atë gotën me ujë sepse nuk do të ndryshojë asgjë. Ja cilat janë mënyrat më të mira për të qetësuar menjëherë gojën pas konsumimit të një ushqimi...

Kura e thjeshtë që do ju shpëtojë nga djegia...

Me frekuentimin e plazhit një ndër problemet kryesore që lind, është edhe djegia e lëkurës. Kjo vjen nga mbiekspozimi i tepërt ndaj rrezeve të diellit dhe nga mos-mbrojtja me krem. Dermatologët këto kohë janë vazhdimisht në përpjekje e sipër...

3 mënyra se si Aloe Vera mund të thjeshtojë...

Aloe Vera është e njohur kudo në botë për vetitë e saj kurative. Ajo konsiston në 99% ujë dhe pjesa tjetër është një dobi e vërtetë shëndetësore dhe jo vetëm. Zbuluesit besojnë, se Aloe Vera ishte një ndër produktet...