Digjni 100 kcal përmes këtyre 6 ushtrimeve të thjeshta, në kushte shtëpie

Janë disa ushtrime që ju mund t’i bëni lehtësisht pjesë të rutinës suaj ditore.

Në këto ditë kur kohën e kemi me tepri dhe koka tek frigorifer është një “kërcënim” i madh, bëni mirë t’i hidhni një sy hapave më poshtë.

Si të digjni 100 kcal:

Vraponi- 10 minuta

Ecni- 22 minuta

Ngjisni shkallët- 10 minuta

Hidhuni me litar-7 minuta

Ecni me biçikletë-13 minuta

Bëni yoga-31 minuta

Image result for yoga

Sikur këto veprime t’i bëni rregullisht çdo ditë, do ta ndihmoni trupin tuaj të jetë në formë të kënaqshme./neps.al

Lini një koment