Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Në një enë bashkoni miellin dhe kripën. Ngadalë shtoni ujin dhe punoni mirë masën.
Shtoni vajin dhe punojeni sërish me duar. Lëreni brumin të vijë për 10-15 minuta duke e mbuluar me një peshqir të pastër.
Pasi të ketë ardhur brumi, bëni kuleçë të vegjël të cilët mund t’i hapni me okllai.
Brenda i mbushni me mbushjen që keni përgatitur më parë duke skuqur qepën me domatet dhe pak kripë.
Vendosni byreçkat në një tepsi të cilën e keni lyer më parë me vaj.
I fusni në furrë për 30 minuta në temperaturë 190 gradë celsius.
Servirini të ngrohta. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment