Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Sugjerojmë:
1.Në një tas të madh kombinoni qepët, proshutën, majonezën dhe djathin zviceran.
2.Priteni bukën në feta dhe shtoni mbi secilën prej tyre nga 1 lugë çaji salcë dhe përhapeni mirë.
3.Hidhni gjithashtu nga 1 lugë gjelle nga masa e përgatitur me qepë dhe djathë.
4.Renditini në një fletë për pjekje. Vendosini në furrë të piqen për rreth 12 deri në 14 minuta në temperaturën 175 gradë Celcius. .
5.Largojini nga furra dhe janë gati për t’u servirur.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment