Brusketa me qepë të skuqura, majonezë dhe proshutë
80 gr qepë (të skuqura, të grimcuara)
3/4 filxhan çaji proshutë (e gatuar)
1/2 filxhan majonezë
3 gota djathë (djathë zviceran)
400 gr salcë domatesh
1 bukë (thekre, 500 gr)
1.Në një tas të madh kombinoni qepët, proshutën, majonezën dhe djathin zviceran. 2.Priteni bukën në feta dhe shtoni mbi secilën prej tyre nga 1 lugë çaji salcë dhe përhapeni mirë. 3.Hidhni gjithashtu nga 1 lugë gjelle nga masa e përgatitur me qepë dhe djathë. 4.Renditini në një fletë për pjekje. Vendosini në furrë të piqen për rreth 12 deri në 14 minuta në temperaturën 175 gradë Celcius. . 5.Largojini nga furra dhe janë gati për t’u servirur.
A keni dëgjuar ndonjëherë për mochi ice cream? Me siguri e keni të mbushur plot Instagram-in dhe TikTok-un me Mochi! Imagjinoni një topth akulloreje të mbështjellë në një batanije të butë dhe të ngjitshme orizi. Tingëllon si një ëndërr...
Fillojmë duke pastruar kërpudhat dhe i presim në feta të holla. Vendosim tiganin me vaj dhe i kaurdisim derisa të fillojnë të zbuten, pastaj shtojmë pak lëng perimesh dhe i lëmë të ziejnë në zjarr mesatar. Në një tigan...
Perzieni te gjithe perberesit ne nje blender dhe vendoseni ne nje shishe per ta ruajtur ne frigorifer gjate gjithe javes. Kjo salce eshte e shijshme, e ushqyeshme, dhe shkon me pothuaj cdo lloj zarzavati.Ruaj Recetën
Lini një koment