Sugjerojmë:

Brusketa me qepë të skuqura, majonezë dhe proshutë

80 gr qepë (të skuqura, të grimcuara)
3/4 filxhan çaji proshutë (e gatuar)
1/2 filxhan majonezë
3 gota djathë (djathë zviceran)
400 gr salcë domatesh
1 bukë (thekre, 500 gr)

1.Në një tas të madh kombinoni qepët, proshutën, majonezën dhe djathin zviceran.
2.Priteni bukën në feta dhe shtoni mbi secilën prej tyre nga 1 lugë çaji salcë dhe përhapeni mirë.
3.Hidhni gjithashtu nga 1 lugë gjelle nga masa e përgatitur me qepë dhe djathë.
4.Renditini në një fletë për pjekje. Vendosini në furrë të piqen për rreth 12 deri në 14 minuta në temperaturën 175 gradë Celcius. .
5.Largojini nga furra dhe janë gati për t’u servirur.

Lini një koment