Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Prisni të gjitha perimet në copa të vogla dhe lërini mënjanë.
Derdhni miellin dhe erëzat në një tas të madh dhe përziejini mirë.
Shtoni mishin e zier në përzierjen e miellit.
Përzijeni mishin derisa të gjitha pjesët të jenë veshur mirë.
Shtoni vajin në një tigan dhe vendoseni në sobë.
Hidhni mishin në tigan dhe lëreni të skuqet deri sa të marrë ngjyrë kafe.
Hiqeni mishin e pjekur dhe hidheni në tas të madh.
Hidhni verën në tigan dhe lëreni derisa pikat të jenë të trasha.
Shtoni mishin e skuqur përsëri në tigan.
Shtoni perimet e copëtuara në tigan dhe hidhni lëngun e mishit.
Shtoni më tej dhe pastën e domates dhe lëreni të ziejnë me kapak mbyllur deri sa perimet të jenë zier dhe mishi të zbutet.
Këtë biftek mund ta shërbeni dhe me oriz të zier.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment