Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Ndizni furrën dhe ndani petën në 8 drejtëkëndësha.
2.Vendoseni petën e brumit në tavë dhe sipër hidhni copat e pjeshkëve me 1/4 lugë çaji kripë dhe piper.
3.Lërini brumin dhe pjeshkët të piqen 3 – 5 minuta për secilën anë.
4.Transferoni pjeshkët në tas të madh dhe petën në bordin e prerjes.
5.Vendosini sërish pjeshkët sipër petës me lëng limoni, turshi, kripë dhe piper.
6.Spërkateni me djathë Gruyère dhe futeni sërish në furrë që të shkrihet djathi 2 – 3 minuta.
7.Shtoni rukolën dhe proshutën sipër pjeshkëve dhe antipasta juaj speciale është gati.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento