Antipastë me proshutë dhe kastravec turshi, e thjeshtë dhe me super shije

5 feta proshutë (të gatuar)
230 gr krem djathi
5 kastraveca turshi

1.Vendosni fetat e proshutës në pjatën ku do t’i shërbeni dhe i hapni. 2.Përhapni sipër tyre djathin krem.
3.Vendosni pak turshi në fund të çdo fete dhe i rrotulloni fetat në formë cilindri përreth turshisë, duke i mbyllur me kunja dhëmbësh.

Lini një koment