Kuinoa me salcë molle, dyshe e përsosur!

Veshtiresia
E lehte
Koha gatimit
15 minuta
Sugjerohet për:
2 persona
Kalori:
102
1 filxhan kuinoa
2 mollë
1 nektarinë
75 gram arra
Një dorë fara susami

1.Në një tenxhere të vogël me 1 gotë ujë zieni kuinoan. E përzieni vazhdimisht derisa të jetë bërë dhe më pak e kaloni në një enë. 2.Shtoni salcën e mollës sipër. Për të përgatitur salcën e mollës mjafton të qëroni mollët, t’i hiqni farat dhe t’i bëni pure në një blender. 3.Prisni nektarinën në feta […]

1.Në një tenxhere të vogël me 1 gotë ujë zieni kuinoan. E përzieni vazhdimisht derisa të jetë bërë dhe më pak e kaloni në një enë.

2.Shtoni salcën e mollës sipër. Për të përgatitur salcën e mollës mjafton të qëroni mollët, t’i hiqni farat dhe t’i bëni pure në një blender.

3.Prisni nektarinën në feta të holla dhe e vendosni në qendër të pjatës duke formuar një lule.

4.Në fund shtoni farat e susamit dhe pjata është gati për t’u shijuar!

Komento