Sallatë salmoni me salcë susami
HAPI 1Ziejini patatet dhe fasulet me avull, në një kosh të vendosur mbi një tigan me ujë të vluar për 8 minuta. Vendosini sipër filetot e salmonit dhe ziejini me avull edhe për 6-8 minuta të tjera, ose derisa...
Sugjerojmë:
Në një tigan me pak vaj skuqni qepën dhe më pas shtoni domatet. Shtoni pak kripë, ujë dhe i lini sa të zbuten.
Shtoni mishin e grirë dhe e përzieni mirë mbushjen.
Ndërkohë zini brumin. Në tavolinën e punës shtoni miellin, pak kripë dhe ujë. Punojeni mirë masën dhe hapni dy petë.
Merrni një tepsi, e lyeni me pak vaj dhe shtoni petën e parë. Shtroni mbushjen dhe më pas vendosni petën e dytë. Shtoni edhe pak vaj sipër dhe byreku është gati. Futeni në furrë për 25 minuta në temperaturë 180 gradë.
HAPI 1Ziejini patatet dhe fasulet me avull, në një kosh të vendosur mbi një tigan me ujë të vluar për 8 minuta. Vendosini sipër filetot e salmonit dhe ziejini me avull edhe për 6-8 minuta të tjera, ose derisa...
1.Merrni copat e bukës dhe në copën e poshtme vendosni majonezë, sallatë dhe proshutë. 2.Shtoni fetat e djathit dhe sipër vendosni pjesën tjetër të bukës. 3.Nëse dëshironi të shtoni më shumë majonezë ose mustardë hidheni tek pjesa e sipërme...
1.Si fillim ndani brokolin dhe lulelakrën në copa të vogla. I lani mirë dhe i vendosni për t’i zierë në një tenxhere me ujë dhe kripë. 2.I kaloni në një enë të madhe dhe i grini sipër qepën e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment