Gjellë me bizele dhe patate

Veshtiresia
Mesatare
Koha gatimit
30 minuta
Sugjerohet për:
4 persona
Kalori:
189
200 gram bizele
4 kokrra patate me madhësi mesatare
4 thela mish
2 qepë
Vaj luledielli
2 karrota
Kripë, piper

1.Në një tenxhere me pak vaj skuqni qepën e grirë imët. 2.Shtoni mishin dhe pak piper. I lini për 5 minuta të skuqen. 3.Shtoni karotat, bizelet dhe patatet e prera në kubikë të vegjël. 4.Në fund shtoni 2 lugë gjelle salcë domatesh. I trazoni mirë dhe shtoni 3 gota ujë. 5.E lini gjellën të ziejë […]

1.Në një tenxhere me pak vaj skuqni qepën e grirë imët.

2.Shtoni mishin dhe pak piper. I lini për 5 minuta të skuqen.

3.Shtoni karotat, bizelet dhe patatet e prera në kubikë të vegjël.

4.Në fund shtoni 2 lugë gjelle salcë domatesh. I trazoni mirë dhe shtoni 3 gota ujë.

5.E lini gjellën të ziejë për të paktën 40 minuta. Nga fundi i shtoni kripën.

6.Gjella me bizele dhe patate është gati!

Komento