E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Sugjerojmë:
Një ingredient, një mijë variante. Maniakët e kafesë e dinë mirë që ka vetëm një kafe, ajo e preferuara: por në sa mënyra mund të pihet dhe sa nga këta filxhanë përmbajnë vërtet kafe? E përzier me qumësht, pana dhe sheqer, pija juaj e preferuar mund të humbasë në shijen e saj të pangatërrueshme.
Por së fundi, webi po ‘çmendet’ për shkak të një grafiku që luan me tonet e kafes dhe shumë variantet e saj, publikuar nga revista food Delish që ka prezantuar një sfidë të stilit ‘battleship’. E keni luajtuar këtë lojë apo jo?
Ata A1- të apasionuar pas kafes plot krem, janë shfaqur ndjeshëm duke lindur kështu një sfidë mes tyre dhe konsumatorëve të variantit F6—ose kafesë puro pa qumësht të shtuar ose ‘çoffee cream’, aq e dashur nga amerikanët.
Në komente lufta është e hapur dhe të dy fraksionet janë të pozicionuar për të mbrojtur zgjedhjet e tyre.
1.Po ju si e pini kafen?
-Të zezë. Të zier. Me pak ose aspak sheqer
– Makiato dhe me shumë sheqer. Nëse baristi e bën edhe me shumë shkumë, akoma më mirë
2. Po juve, ku ju pëlqen ta pini kafen?
-Vetëm, në mëngjes, në heshtje
-Me miqtë në bar ndërsa bëni thashetheme
https://www.instagram.com/p/BwCrbO0Hzbt/
Sipas një kërkimi të vitit 2018 në Itali, italianët e preferojnë kafenë pa shtesa. Ekspresi është mbreti i bareve dhe salloneve të shtëpisë dhe një pjesë shumë e vogël e vlereson kafenë amerikane ose kafen e elbit.
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment