1.Zieni spinaqin për 2 minuta, shpëlajeni, shtrydheni dhe grijeni hollë. 2.Në tenxheren ku keni shtuar lëngun e mishit shtoni edhe orizin. Lëreni të ziejnë përreth 15 minuta. 3.Gjatë kësaj kohe në një tigan shkrini gjalpin dhe kaurdisni qepën të grirë hollë deri sa ajo të zbutet dhe të jetë bërë transparente. Shtoni shumë pak ujë në të dhe vazhdoni ta trazoni deri sa uji të avullohet dhe qepa të jetë zbutur plotësisht. 4.Shtoni spinaqin dhe e përzieni për 1 minutë. Pasi të kenë kaluar 12 minuta nga zierja e orizit, shtoni spinaqin të kaurdisur me qepën. 5.Rrihni vezën me parmixhanon e grirë dhe i përzieni bashkë. Fikni zjarrin dhe e shtoni masën tek supa. 6.Rregulloni shijen me kripë dhe piper sipas dëshirës. Shërbejeni supën të ngrohtë!
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Lini një koment