1.Nxehni vajin në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare.
2.Shtoni qepët e njoma, xhenxhefil dhe hudhër. Gatuajeni duke e nxitur për 1 minutë.
3.Shtoni bizelet dhe spinaqin dhe gatuajini duke i përzier për 2-3 minuta, derisa bizelet janë gatuar.
4.Rezervoni 1 lugë gjelle qumësht kokosi.
5.Shtoni koriandër dhe qumështin e kokosit të mbetur në tigan.
6.Gatuajini për 3 minuta dhe hiqeni nga nxehtësia.
7.Futini në blender deri sa të krijohet një masë dhe kthejeni tek nxehtësia mesatare për ta ngrohur.
8.Ndani supën në pjata për servirje dhe sipër shtoni qumështin e rezervuar të kokosit dhe vajin e ullirit shtesë.
9.Gjithashtu mund të përdorni koriandër, spinaq, qepë të skuqura dhe speca për servirje.
Në një tenxhere hedhim ujë dhe sapo të marrë valë shtojmë kripën dhe makaronat. Në një tigan me pak vaj ulliri vendosim 2 thelpinj hudhër dhe pak majdanoz që të aromatizohet vaji sa më mirë. Shtojmë më pas frutat...
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Lini një koment