Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Vitet e universitetit mund të jenë një sprovë e madhe për studentët nga pikëpamja financiare, pas shumë prej tyre që në këtë fazë nisin të menaxhojnë për herë të parë paratë dhe kuptojnë se ndonjëherë, edhe një qindarkë e kursyer ka vlerë.
Për këtë arsye, Snapfood ka vendosur t’u vijë atyre në ndihmë. Tashmë në aplikacion, çdo student mund të regjistrohet me kartën e tij të studentit dhe të përfitojë bonuse, ulje për porositë e shumë privilegje të tjera në vazhdim.
Së pari, që në momentin e regjistrimit, çdo student përfiton një bonus prej 100 lekësh që depozitohet në kuletën e tij pasi karta verifikohet. Verifikimi i kartës kryhet duke klikuar tek Llogaria e më pas në kategorinë Promocione, ku në tre pikëshin në krye të faqes, gjendet Aksesi i Studentit.
Mjafton që të ngarkoni një foto të kartës suaj dhe të prisni për mesazhin e skuadrës së Snapfood që ju konfirmon se karta është verisikuar e sukses dhe bonusi prej 100 lekësh është kaluar në kuletë dhe është gati për t’u përdorur në çdo kohë.
Gjithashtu, pas verifikimit, çdo student përfiton 10% ulje për çdo porosi në restorantet apo marketet që gjenden në aplikacion.
Por jo vetëm kaq. Falë programit cashback që të kthen para pas çdo porosie si dhe ftesave për porosi e për regjistrim, mundësitë për të grumbulluar para në kuletën e Snapfood janë pa limit. Ky kredit mund të përdoret për porositje në çdo kohë, duke kursyer ndjeshëm për vaktet e konsumuara jashtë shtëpisë apo konviktit.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Tartufi, ky përbërës misterioz dhe i rrallë, ka qenë prej kohësh një simbol i luksit në botën kulinare. I njohur për aromën e tij të veçantë dhe të fuqishme, tartufi ka kapur imagjinatën e kuzhinierëve dhe gurmanëve në të...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment