Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Imagjino sikur je zgjuar në mëngjes dhe gjëja e parë që të shkon ndërmend është se sa shumë të ka marrë malli për carbonara-n spektakolare që bën restoranti yt i preferuar me kuzhinë italiane.
Pret si zonjë/zotëri me durim olimpik orarin e drekës dhe futesh në Snapfood vetëm për të zbuluar se për arsye të pashpjegueshme edhe nga vetë Artan Hoxha, restoranti është i mbyllur… Një mallkim nga perënditë e pastave!
Por a heqim dorë ne nga ushqimi ynë i preferuar? Sigurisht që jo, sepse jemi Snapfoodies me nder dhe për këtë nder rrojmë.
Nëse do të shohësh mirë, në imazhin e restorantit, është shfaqur një buton i vogël magjik që lexon “Programo porosinë”.
Nëpërmjet këtij butoni, që është një ndër risitë më praktike në aplikacion, ti ke mundësinë të bësh në avancë porosinë tënde edhe kur restoranti është i mbyllur.
Fut në shportë pjatat që dëshiron, vendos orarin në të cilin dëshiron që porosia të jetë gati dhe voila, një lojë fëmijësh.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Tartufi, ky përbërës misterioz dhe i rrallë, ka qenë prej kohësh një simbol i luksit në botën kulinare. I njohur për aromën e tij të veçantë dhe të fuqishme, tartufi ka kapur imagjinatën e kuzhinierëve dhe gurmanëve në të...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment